woensdag 11 maart 2015

verkoop items..

Afgelopen tijd heb ik weer heel veel items 'verzameld' Tja.. je komt zo af en toe wel hele mooie items tegen.  Soms teveel om in je eigen stekje te plaatsen. Zo heb ik weer wat bijelkaar gevonden..

Wellicht dat er dames zijn die wat leuks zien?












woensdag 4 maart 2015

De badkamer

Altijd dacht ik dat '' anderen '' een hele ruime badkamer hadden. Zo'n badkamer dat je vaak in de zgn showroom bladen tegen komt. Gelukkig ;-) blijkt dat in werkelijkheid niet altijd zo te zijn.
Wij hadden relatief en kleine badkamer, met daarbij ook nog een schuin dak. 

Toen wij hier kwamen wonen was er nog geen internet, igg niet zoals het huidige waar je inspiratie in op kon doen. 

Het zijn toch weer grotere projecten, waar je niet even een dagje aan kan klussen.
Werkelijk de gehele badkamer hebben we gestript, muurtjes weggesloopt... Pfff... dan is het toch wel eng! want wat als er iets toch niet gaat zoals je in gedachten hebt?

Aangezien het grotendeels in de vrije uurtjes werd verbouwd, hebben we lange tijd zonder douche gezeten. Gelukkig hebben we vrienden iets verder op wonen waar we dan met het hele gezin naartoe konden.. 

Zo zag het er halverwege eerst uit...




Nu is het zo :








Het olijvenboompje staat er wat zielig bij, ik probeer hem weer te redden nadat ik vergeten was het boompje water te geven... 




De bronzen boedhha hebben we uit Thailand meegenomen, waar we zijn getrouwd en gelijk onze huwelijksreis hebben gehad.
Het koperen schaaltje ooit gekocht bij de kringloop, voor 0,20 cent. !




We hadden voorheen enkel een douche en geen bad, nu we een bad hebben kan ik het zeker niet meer missen! Dan lig ik in heerlijk in bad met de telefoon om andere blogverhalen door te nemen.;-)

Fijne avond nog!